BAOWCHICHABAOWAOW!

Sämsttjej89 känner ni henne?

Det är hon som glömmer bort att uppdatera sin blogg om hennes meningslösa liv.^^

Sen jul har allting flytit på, har mest varit med Jossan&Honar bara för att dom e så roliga att umgås med.
Har inte varit så mkt med min syster som kom o hälsa på från sthlm. =/ skäms på mig, men jag kände att jag inte hade någon större lust till att bara sitta hemma heller.

Jag och jossan o lilla Meya va på birsta i söndags då kollade vi in calle och erik från idol som va där. Men vi kollade ju sjävklart in erik, HAN E JU FÖR SNYGG! och satan vilken röst karln har. ouff, vart alldeles knäsvag när jag hörde honom. Låten higher som han sjöng där har jag på film och den kommer upp på bloggen inom kort faktiskt :)

Vi har varit lite överallt faktiskt, :) sjungit singstar , pratat skit och bara haft det trevligt.
Idag va vi på stan för att fixa in lite prylar inför morgondagens nyårs afton som vi skall fira ihop. Jag, Jossan,Honar och Therese. Första nyåret för min del där det blir fest. Spännande, haha :D ni måste ju tro en massa om mig nu som inte festat på nyår. Men helt ärligt har jag inte haft varken ork lr lust till att göra det. Men nu så.

Känner mig värsta party sugen med dessutom. =D Så det kommer bli kul.

Jag har gett mig själv nyårslöften som JAG SKA HÅLLA! bland annat ska jag börja motionera/träna, ta mer initiativ och ta vara på saker och ting medans man har chansen till det och framförallt inte GE upp mitt pluggande som kommer att ske. Har ni några löften?

Jag önskar er allihopa ett trevligt nyår och att ni får en bra dag/kväll/natt.

Nu ska ja se film.

säg aldrig; jag älskar dig, ifall du inte menar det, prata aldrig om känslor om dem inte finns där. ta aldrig min hand, om du ändå kommer släppa den. säg aldrig att du ska, ifall du inte planerat, titta aldrig i mina ögon, om allt du säger är lögn


GOD JUL

God Jul på er alla!


Jag och min familj drar ner till Gnarp och firar där med den stora tjocka släkten. :)

Vi hörs

Tjingeling!

2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 ynkla dar kvar tills den där dagen kallad julafton, Denna jul är något jag har sett fram emot eftersom vi ska ner till Gnarp och fira med stockholmarna. :) Kommer bli underbart kul!

Det kommer vara ungefär 20 pers :D, tanken var att det skulle bli en övernattning oxå men vi får se.

IAF, så har min älskade syster kommit upp från stockholm det gjorde hon i fredags så hon har varit här 1 vecka snart. :) Men hon blir dock inte kvar här tills nyår. Men det gör inget då jag ska fira nyår med Honar och Jossan, KOMMER BLI AS ROLIGT!


Senaste tiden har det inte hänt så mkt, fick mina komvux papper i fredags och syrran hjälpte mig med csn ansökan så den är inskickad och klar.

Imorgon blir det bio, vi ska se new moon! Som jag har längtat på att få se!!!!!
Aja

Tjingeling

Trött tjej

Vad är det med mig? Idag har jag haft en knepig dag :S
Har inte mått bra i kroppen, började med att jag vaknade halv 1 idag? Mamma fick fnurra på mig eftersom jag somnar så sent på nätterna. Har vänt på dygnet lite. IAF håller mig vaken till 4 typ slår på en film efter att jag ätit middag, ser mig igenom nästa hela filmen innan jag lyckades somna och sov till halv 8 nu till kvällen :S

Min kropp känns hur utsliten som helst av att inte göra något alls?
så otroligt less på att bara gå hemma, men snart får jag äntligen börja i skolan :D
UNDERBART! Jag trodde jag skulle få papprena från skolan idag, för jag hade mailat dom på komvux o frågat när papprena kommer, och dom sa denna vecka, det är fredag imorgon så jag hoppas verkligen dom kommer imorgon.

Syrran från stockholm kommer hem imorgon oxå, jag har saknat henne AP MYCKET! Så det ska bli en massa trevligt faktiskt. Vet inte vad jag ska göra ihelgen, men vi får la se.

Och till nyår? INGEN ANING, ingen kommer vara hemma typ, så jag lär väl spendera detta år med att sitta hemma som dom två senaste åren. Jag hoppas någon vill hitta på nåt iaf :))) Känner mig på värsta partyhumöret lixom :D

Aja

Tjingeling

Bjuder på en bild från onsdagens julavslutning


En bra låt

Leona Lewis - Can't Breathe


 


HIGHER

I torsdags träffade jag emilia på stan, vi luffa runt sen drog vi hem till henne. Vi gjorde inget speciellt, bara chilla.
Likaså på fredagen, men drog hem tidigare då jag lovade syrran o se idolfinalen med henne. Och min favorit, erik vann ju såklart! Så jag satt och skrek för kung och fosterland hemma. HAHA. Låten Higher som Erik sjöng så jävla underbart gav mig ståpäls till duga. han har en sån jävla röst killen! fy alltså Och jag har gått sjungit på låten ända sen dess.

Lördagen vart det bara att vara hemma och chilla, var ganska seg den dagen. Men vi var på middag hos grannen vilket va jävligt trevligt, vi käkade lasagne. massa gott, sen vart man bjuden på både shot's och cider :)

Sen låg jag och kollade på bilar med syrran, men honar ringde och tyckte jag skulle komma till dom så då gjorde jag det, och MASSA TREVLIGT VAR DET! Vi tittade på foton, kollade film. tyckte synd om jossan som knappt kunde hålla ögonen öppen för hon va såå trött. Men hon vart lite piggare sen tror ja? och honar visade klipp på youtube om saddam. Vilken åsna han va egentligen, ryckten säger att han fortfarande lever, inget skulle förvåna mig om det. iaf pallrade mig hemöver vid 00.30 typ? gick jävligt försiktigt hem då de va skridskobana ute. usch säger jag bara.

Idag söndag drog jag med syrran och grannen till birsta, men sen dök honar upp så jag hängde med han istället, orkade inte springa i massa affärer så vi gick runt bara och inväntade idolerna, 3 av dom iaf, tove, reza och karolina. damn vilken röst både tove och reza har! Den 27 december ska både erik o calle dit så då ska jag dit det är ett måste!! Har även köpt hårfärg, så syrran kommer hit och fixar mitt hår imorgon :D WEEI! aja,

Under kvällens gång lyckades jag somna och sov 1 timme. BRA DÄR! så nu är jag typ jättepigg ^^ HAHA får skylla mig själv. Så jag lär nog bli vaken ett tag.

Puss

Back on track

Nu kom det dära kanske efterlängtade inlägg.
Senaste tiden har det inte hänt så värst mycket, förra veckan på fredag var jag på stan först med emilia, vi satt och fikade på charm, sen kom min goda vän honar och fikade med oss, Johanna kom oxå efter en stund.

Vart hembjuden till Honar och Jossan, samt lilla Meya. Deras lägenhet är hur fin som helst. Iallafall vart jag bjuden på mat där, sen på kvällen vart det Idol!!! Och det var jävligt trevligt.

På lördagen var jag hem till Honar och Jossan igen på inflyttningsfika. :) Massa människor som såg hur trevliga ut som helst fast jag inte pratade så mycket med dom. Men det var oxå väldigt trevligt.

Under veckans gång har jag känt mig lite halv krasslig, det har kommit till och från, Har mest varit hemma, men det vart även en sväng ut till ikea med mina 2 systrar och pappa.

Igår träffade jag Emilia och Johanna på stan, vi gick runt ett tag och sen drog vi hem till Johanna och hade det as trevligt. Dock kom inte Malin dit, synd och tråkigt faktiskt, hade sett fram emot att få träffa henne. men det kommer fler tåg ;) Kom hem från Johanna 3 inatt och somnade 4, klev upp halv 12. SKÖNT!

Och under dagen har jag inte gjort så mkt. Mest softat och så. Hoppas på mer action under kommande vecka, Bland annat hoppas jag på att få papprena från komvux så jag kan ta itu med csn ansökan. har även sökt lägenheter idag :D men om jag får någon är en annan femma. Men jag ger inte upp :)

Later

....

Här ligger min blogg och torkar`? Ja ursäkta för min blogg torka! Men det kommer nog något snart.

Tålamod gott folk, tålamod :)

Kan bjuda på en skön låt



RSS 2.0