taking a break

Här torkar bloggen.

Ska nog ta en paus med mitt bloggande, men tänkte skriva några rader först om vad som har hänt o så.

Mitt förra inlägg handlade ju om mamma. Hon åkte ju in på sjukhuset på tisdag för 2 veckor sedan, fick komma hem på fredagen men vart tvär dålig igen så hon fick åka in igen i onsdags med ambulans :( Hon kunde inte andas o grejjer. Dom hittade vätska i lungorna, (hon har fortfarande lunginflammation plus blodförgiftning) Sen för  3 dagar sen hittade dom en massa proppar i hennes lungor, så nu går hon på Waran ( blodförtunnande medicin ) som hon kommer att få äta i 6 jävla månader! Ska mamma aldrig få vara frisk eller? tyckte det räckte med luninflammationen. Men tur va att dom hittade dom, annars hade de slutat med döden :(:( Men hon är på bättringsvägen nu och får förhoppningsvis komma hem på fredag <3 vilket jag hoppas på. Men vill ändå att hon ska stanna inne tills hon verkligen mår bra. det har verkligen varit dag för dag detta.


Och jag har börjat i skolan för precis 1 vecka sedan, det är skönt, nu får man äntligen göra något om dagarna även om det varit jobbigt med mamma. Men fuck vad dyrt de ska vara med böcker, har köpt böcker för 2100 kr! och mer lär det bli. undrar även vart fan mina csn pengar är som skulle dykt in i måndags. Men det är väl förseningar med de oxå.

Vill tacka allihopa för erat stöd.
speciellt jossan, tack så hemskt mycket, det har betytt så oerhört mycket för mig <3

Aja, lägger ner bloggen för ett tag tills jag orkar skriva igen.

hade gött

Älskade Mamma <3

Igår vart min mamma inlagd på infektionsavd på sundsvalls sjukhus med en kraftig lunginflammation.
Hela högra lungan är infekterad, så den fåår inge syre. hon hade en snabb sänka på över 250 och normalt sett ska den ligga på 8.
Hennes infektionsvärde låg på över 400 3 gånger så mkt som den ska vara.

Hon har varit dålig sen nyårsafton men igår fick hon nog.
Vi åkte till primärjouren i stan och dom skicka oss på akuten direkt.
Hon  låg där och jag visste inte vad jag skulle göra mer än att bara sitta där.
Det var jag och pappa som va med. Vi kom in fort och mamma vart uppkopplad på en maskin för o kolla tryck o sånt. Men dom fick vänta tills hon vart lite varm i kroppen. Sen kom det en sköterska som skulle ta en massa blodprov på henne men då åkte jag och pappa hem för mickis kom med tåget vid 22.00

Klockan 2 på natten fick mamma äntligen komma till infektionsavdelingen så hon fick dropp med vätska och dropp med antibiotika samt syrgas i näsan.

Har sovit as dåligt inatt för jag har tänkt på henne hela tiden, men lyckades somna vi 3 tror jag.
Vi åkte och hälsade på mamma vid halv 3 idag, och när jag såg henne ligga där med syrgas ville jag bara vända om o gå ut därifrån och bryta ihop! Men jag va tvungen att hålla mig stark pga henne och min pappa o lillasyster.
Jag har sett min mamma sjuk många gånger, men trodde aldrig hon skulle bli såhär dålig.

Nu på kvällen var jag med jossan o honar, orkade inte sitta hemma o tänka på mamma va tvungen o komma på andra tankar. Och nu medans jag skriver detta så flödar tårarna ur mina ögon. :( Jag vet att hon får hjälp utav profs, men det är ändå skit jobbigt! Hon blir kvar minst 1 vecka, kan bli fler dagar med.

Så mamma, se till att bli frisk nu!
Jag Älskar Dig! <3

2010 är kommen!

Det har blivit ett nytt år, vilket innebär nya tag och nya möjligheter.

Jag firade nyår med Jossan, therese och Honar. Det var jävlans trevligt må jag säga. Vi gjorde mat ihop, fyllde lövbiff med creme bonjour vitlökssmak såklart och stekte de, till det serverades det strips och sallad. Under kvällens gång vart det Singstar, guitathero skitsnack och fylla. :) Jag har även bestämt mig för att jag ska göra 2010 till mitt år!
Det kommer bli väldans great känner jag på mig.



Jag har nog världens omognaste storasyster med :) Men om hon tänker bete sig som en fitta mot mig. hell yeah du kommer få smaka på din egna skit.

Lillasyrran är hos sitt pucko till pojkvän men hon kommer hem imorgon :D
Ända sen hon åkte dit har jag spenderat min tid hemma hos Jossan och Honar, man kan tro att jag flyttat dit typ. :D
Men dom är så roliga,trevliga och underbara människor. :*


SNAAAAAART börjar skolan med, inskrivning den 13 januari, sen börjar jag inte förrens den 1/2. =D
Min farbor Janne fyller år snart och tanken är att åka ner och fira honom samma vecka som inskrivningen.
Det blir kul :D annars rullar livet på som det ska.


Det blir att införskaffa sig en ny laptop med. Sony Vaio blir det.

Peace


RSS 2.0